Vi støtter ikke lenger Internet Explorer 11. Du bør oppgradere til siste versjon av Microsoft Edge eller velge en annen nettleser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox
Sertifisering

Sertifisering

Elektronisk sertifisering sparer deg for tid og penger, i tillegg er det bra for miljøet da vi fjerner transporten av dokumentene.

Brukerveiledning essCert:

Vi sertifiserer alle dokumenter via essCert som gir deg oversikt over alle bedriftens utstedte dokumenter. Systemet både forenkler overholdelse og øker kontrollen av dokumentasjonen. For å få dokumenter sertifisert må du opprette en brukerkonto hos essCert, som er systemet vi bruker for all sertifisering. Dette er både enkelt og gratis.

Du søker om å opprette profil ved å laste ned og fylle ut skjemaet «Formal Undertaking». Send deretter det ferdig utfylte skjema til register@esscert.com. Du vil få en e-post med informasjon om innlogging innen en arbeidsdag.

Certificate of Origin

Det er raskt og enkelt å bruke essCert. Du må fylle ut en «Formal Undertaking» (fås via epost fra Grenland Chamber of Commerce (GCC)) og opprette en profil hos essCert. Fyll ut all informasjon. Systemet lagrer enkelt informasjon, noe som betyr at du ikke trenger å skrive om neste gang du søker. Hvis du ønsker at vi sertifiserer fakturaer eller andre dokumenter, kan du også enkelt laste dem opp via essCert.

Når søknaden er godkjent og dokumentene er ferdig sertifisert av Grenland Chamber of Commerce (GCC), vil du få en epost om at dokumentene er ferdige og kan skrives ut fra din profil i essCert. Dokumentene printer du selv ut på hvitt papir. Dersom det ønskes «vått» stempel, velges «print at chamber». Dokumentene kan sendes per post, eller hentes på kontoret. Ta eventuelt kontakt.